Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

Нам 6 років!

Дата публікації: 10-05-2024 о 12:33, останнє оновлення: 10-05-2024 о 12:35
Усі новини

6 років – ще зовсім небагато, проте за цей час завдяки злагодженій командній роботі ми продовжуємо ефективно протистояти сучасним загрозам і вдосконалюватись.

Від дня створення нашого підприємства і до сьогодні ми не лише зростаємо та розвиваємось, але й активно працюємо над втіленням важливих стратегічних цілей.

  • Покращуємо рівень обслуговування клієнтів. Зокрема цьому сприяє повноцінно налаштована онлайн-комунікація споживачів і постачальника через персональний кабінет, вайбер-бот, телеграм-чат. Невдовзі стане доступним мобільний застосунок для населення.
  • Розвиваємо нові напрямки та можливості. Намагаємось не втрачати позицій сьогодні, щоб після перемоги отримати серйозний поштовх до зростання. Наразі активно розвиваємо послугу енергетичного консалтингу та співпрацю з виробниками електричної енергії.
  • Донатимо для ЗСУ. Упродовж минулого року наші працівники з ініціативи «Одноденний заробіток для ЗСУ» задонатили у Координаційний центр допомоги військовим Save Ukraine Now близько 2 мільйонів гривень. Активно беремо участь у заходах, які спрямовані на втілення благодійної мети: колективна донація крові, футбольні турніри пам’яті, благодійні забіги та ін.
  • Дбаємо про безпеку та комфорт працівників. Для нас важливо сформувати безпечні та зручні умови роботи для колективу під час війни, тому регулярно організовуємо для працівників навчальні тренінги з надання першої медичної допомоги та основ безпечної праці, удосконалюємо систему мотивації, проводимо психологічні тренінги, працюємо над організацією корпоративного оздоровчого та культурного відпочинку.

Щиро дякуємо нашим клієнтам, партнерам і працівникам за їхню підтримку та довіру протягом усіх цих років. Наш успіх – це результат спільної праці. І хоча попереду нас чекають нові виклики, впевнені, що разом ми зможемо досягти ще більших висот!