Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

ПРЕТ увійшов до ТОП-10 постачальників

Дата публікації: 16-11-2020 о 15:37, останнє оновлення: 16-11-2020 о 15:41
Усі новини

«Прикарпатенерготрейд» увійшов в десятку кращих. Аналітичний центр DiXi Group представив пілотний рейтинг постачальників електроенергії України, і ми – на сьомій сходинці.

До вибірки потрапили 50 найбільших компаній (це 80% від усіх гравців роздрібного ринку). Постачальників оцінювали за чотирма критеріями: онлайн сервіси, комерційні пропозиції, інформування споживачів, прозорість та ділова активність.

«Рейтинг постачальників електроенергії – це інструмент, який дозволяє проводити регулярне оцінювання компаній за набором індикаторів, формувати їх загальний рейтинг, рейтинг за окремими категоріями, робити аналітичні узагальнення та відслідковувати прогрес. Це допоможе споживачам розібратися, хто є хто на ринку», – сказав експерт Богдан Серебренніков.

Він підкреслив, що рейтинг призначений одразу для двох аудиторій: для споживачів і для постачальників. Компаніям він допоможе активізувати ринкову конкуренцію, а клієнтам – обрати постачальника на основі низки критеріїв, окрім цінового, адже цей рейтинг не порівнює цін.

Для клієнтів і партнерів ПРЕТ - це додатковий аргумент, що ми є надійною компанією, яка має впевнені позиції на ринку. Результати рейтингу є не тільки визнанням роботи, але й підказкою, які моменти варто «підтягнути». І ми вже працюємо над оновленнями.

Першочергове завдання - розвивати онлайн сервіси. Серед пріоритетних проєктів: електронне підписання договорів, впровадження зручного мобільного додатка, застосування тарифного калькулятора для юридичних клієнтів, розширення можливостей чат-боту та перенесення його функціоналу на різні месенджери. Експерти визначили, що саме в сегменті онлайн сервісів постачальники мають найбльший потенціал для розвитку.

Разом з партнерами ПРЕТ готується до запуску послуги комплексного енергоаудиту. Значна увага приділяється новому напрямку діяльності – постачання природного газу для бізнесу та населення. Крім того, постійно розвиваємо дистанційні канали комунікації, адже усвідомлюємо їх актуальність, особливо в теперішніх умовах.