Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

Ціну газу для населення знижено

Дата публікації: 08-11-2021 о 16:48
Усі новини

З 1 травня 2021 в Україні запровадили річний газовий тариф для населення. Тоді, відповідно до постанови НКРЕКП, всі постачальники підготували й автоматично перевели своїх клієнтів саме на цей контракт. Протягом року тариф не можна збільшувати, проте зменшувати його дозволяється. Тож, ТОВ «Прикарпатенерготрейд» знижує річну ціну на газ для населення. Відтепер для клієнтів компанії діє тариф 7,98 грн/м3 (до 30 квітня 2022).

«Впродовж всього року ситуація із закупівельною вартістю газу є достатньо напруженою. Тому відразу встановити вигідну річну ціну для побутових споживачів було непросто. Проте наша компанія знала, що в «низький» сезон споживання шукатиме вигідні канали закупівлі, щоб до опалювального сезону запропонувати побутовим клієнтам дешевше паливо», - розповів начальник відділу постачання природного газу Роман Юринець.

У співпраці з вітчизняним видобуванням «Прикарпатенерготрейд» вийшов на доступні умови закупівлі і це дозволило значно знизити річний тариф для населення. Завдяки балансуючій групі «Нафтогазу» відтепер постачальники на рівних умовах можуть закуповувати газ для населення і продавати за доступними цінами – без спекуляцій та привілеїв окремим компаніям, що домінують на ринку.

Зараз ринок газу в Україні не пропонує великий діапазон цінових пропозицій. Втім, окрім вартості, постачальники сьогодні конкурують сервісом та додатковими послугами. На Заході доволі поширена практика єдиного постачальника енергоресурсів, коли клієнт купує електрику та газ в однієї компанії. Прикарпатці також можуть отримувати блакитне паливо у свого постачальника електроенергії «Прикарпатенерготрейд».

«Ми адаптуємось до ринку і потреб клієнтів. Це логічний крок, який робить постачання енергоресурсів зручнішим для населення. Наш пріоритет – конкурентні ціни та якісне обслуговування, з чим допомагає велика мережа представництв по області, а також доступні онлайн-сервіси», - зазначають у «Прикарпатенерготрейді».

Процедура зміни постачальника газу максимально спрощена. Для цього достатньо повідомити нову компанію про намір укласти договір (написати заяву-приєднання) та отримати від неї підтвердження про перехід. Обрати постачальника газу можуть мешканці як приватних, так і багатоквартирних будинків. Зміна відбувається автоматично і весь процес триває близько 5 днів без участі старого постачальника.

Детальніше про те, як укласти договір з «Прикарпатенерготрейдом» - за посиланням.