Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

2 роки повномасштабного вторгнення, 10 років війни... 

Дата публікації: 23-02-2024 о 15:47, останнє оновлення: 23-02-2024 о 16:00
Усі новини

2 роки повномасштабного вторгнення, 10 років війни... 
 
Історія української непохитності, відчайдушної боротьби, героїзму та водночас болючих втрат, зруйнованих міст, зламаних доль досі триває.  
 
Як і всі українці, вболіваємо за життя наших Захисників та Захисниць і робимо все можливе для того, щоб кожен із нас якомога швидше почув: "Перемога!", міцно обіймаючи батька, чоловіка, сина, друга, які повернулися зі щитом! 
 
 
Сьогодні ділимося нашою історією, яка, можливо, стане для когось, як і для нас, нагадуванням про те, що війна все ще не закінчилась і залишатися осторонь — означає здатися. 
 
 
Упродовж минулого року колектив «Прикарпатенерготрейд» продовжував реалізовувати волонтерські запити  у співпраці з Координаційним центром допомоги військовим Save Ukraine Now.  Завдяки залученості працівників до ініціативи «Одноденний заробіток для ЗСУ» загальна сума допомоги військовим наблизилась до 2 мільйонів гривень. 
 
Не втомлюємось донатити і закликаємо кожного сприяти тому, щоб наші військові були забезпечені амуніцією, засобами зв’язку, спецобладнанням, технікою та інструментами.  
 
З також ж метою нами здійснено внесок сумою 200 тисяч гривень до Благодійного фонду Сергія Притули. 
 
Намагалися долучатися до допомоги військовим не тільки у межах співпраці з організаціями, але й коли дізнавалися запити від лікарень, волонтерських штабів чи виникали невідкладні потреби.
 
Минулого року з нагоди дня компанії у співпраці з КНП «Івано-Франківська міська клінічна лікарня №1» ми долучились до оновлення палати для інвалідів, воїнів УПА, учасників війни та ветеранів АТО неврологічного відділення. У палаті здійснено комплексний ремонт, обладнано окрему ванну кімнату та встановлено все необхідне для надання медичної допомоги захисникам.  
 
Наші фахівці взяли за звичку здійснювати колективну донацію крові, щоб допомогти українським воїнам, які перебувають на лікуванні, чи тим, хто цього зараз потребує. 
 
Також не залишаємось осторонь публічних заходів, що мають благодійну мету. Так, упродовж року, наші працівники неодноразово були учасниками благодійних забігів,  футбольних турнірів, шахових змагань, зокрема це участь у Франківському пів марафоні, забігу від Нової пошти, футбольних турнірах пам’яті загиблих енергетиків. 
 
Не забуваємо й про мобілізованих працівників, які зараз у лавах ЗСУ щодня стоять на варті нашого спокою. Дякуємо, перебуваємо з ними на зв’язку та чекаємо якнайшвидшого повернення. 
 
Продовжуємо у такому ж дусі і спільно долаємо ворога власними діями, будуючи міцний економічний тил держави! 
 
Слава Україні!