Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

Як укласти договір

Юридичний клієнт укладає договір про постачання електроенергії шляхом приєднання до договору на умовах обраної комерційної пропозиції. Спочатку необхідно заповнити заяву-приєднання до договору постачання електроенергії, де вказати обрану комерційну пропозицію  вона є невід'ємним додатком до договору. Разом із заповненою заявою-приєднання потрібно звернутися у центри обслуговування клієнтів або подати її дистанційно через онлайн-офіс «Прикарпатенерготрейду».

Разом із заявою-приєднання слід надати (для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців):

  • копію витягу з ЄДР (для юридичних осіб та ФОП);
  • документ, що посвідчує право на представництво інтересів особи у випадку подання заяви представником (для ФОП), або документ, що посвідчує право особи діяти від імені юридичної особи (для юридичних осіб);
  • копія документа, що підтверджує право власності чи користування об'єктом;
  • паспорт точки розподілу/передачі об'єкта (площадки вимірювання);
  • копію декларації (повідомлення) про початок виконання будівельних робіт або дозволу на виконання будівельних робіт (для укладення договору споживача на будівельні майданчики, якщо наявність такого дозволу є обов'язковою або зазначені документи, які вимагаються законодавством у сфері містобудування) та/або у визначених законодавством випадках –  копію декларації про готовність об'єкта до експлуатації або сертифіката (для новозбудованих та реконструйованих електроустановок).

У разі подачі заяви-приєднання онлайн надаються скан- або фотокопії документів та використовується електронний цифровий підпис.

Договір передбачає постачання споживачу всього обсягу фактичного споживання електроенергії за певним об'єктом у певний період часу одним електропостачальником (відповідно до обраної комерційної пропозиції).