Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

Як укласти договір

Клієнт укладає договір про постачання електричної енергії шляхом приєднання на умовах обраної комерційної пропозиції. Для цього необхідно заповнити заяву-приєднання (є у вкладеному файлі нижче), вказавши обрану комерційну пропозицію. Із заповненою заявою слід звернутися у центри обслуговування клієнтів або подати дистанційно через онлайн-офіс «Прикарпатенерготрейду».

Разом із заявою споживач повинен надати:

  • копію паспорта  та копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
  • документ, що посвідчує право на представництво інтересів особи у випадку подання заяви представником;
  • копія документа, що підтверджує право власності чи користування об'єктом. У разі смерті побутового споживача, особа (спадкоємець), що звертається для укладення договору, має надати копію довідки від нотаріуса, що підтверджує подання заяви про прийняття спадщини. Переважне право на укладення такого договору має право особа (спадкоємець), яка проживає за адресою місцезнаходження об’єкта побутового поживача, та надасть документальне підтвердження місця реєстрації або довідку органів місцевого самоврядування про місце фактичного проживання за адресою місцезнаходження об’єкта побутового споживача. Спадкоємець, який скористався правом на подання заяви про прийняття спадщини, до складу якої входить об’єкт побутового споживача, до моменту набуття права власності на нього, що підтверджується копією витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, має право укласти договір споживача про надання послуг з розподілу/передачі/постачання електричної енергії за умови надання відповідних документів. Вказаний договір укладається на умовах діючого договору споживача і діє до моменту звернення спадкоємця, після набуття права власності на об’єкт побутового споживача з наданням копії витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності.;

  • паспорт точки розподілу/передачі об'єкта (площадки вимірювання);
  • копію декларації (повідомлення) про початок виконання будівельних робіт або дозволу на виконання будівельних робіт (для укладення договору споживача на будівельні майданчики, якщо наявність такого дозволу є обов'язковою або зазначені документи які вимагаються законодавством у сфері містобудування) та/або у визначених законодавством випадках - копію декларації про готовність об'єкта до експлуатації або сертифіката (для новозбудованих і реконструйованих електроустановок).

У разі подачі заяви-приєднання онлайн надаються скан- або фотокопії документів та використовується електронний цифровий підпис. Покрокова інструкція - за посиланням.