Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

"Прикарпатенерготрейд" став "Компанією року"

Дата публікації: 31-07-2020 о 14:05, останнє оновлення: 31-07-2020 о 14:09
Усі новини

Наполеглива робота команди, амбітні цілі та прогресивні рішення «Прикарпатенерготрейду» увінчались успіхом. Ми отримали звання «Компанія року-2019» за версією Всеукраїнського галузево-аналітичного центру й Асоціації економічного співробітництва та розвитку підприємництва. Номінацію присуджують за результатами дослідження, під час якого вивчили показники понад 300 компаній з видом діяльності «Торгівля електроенергією».

Для цього використали метод кластерного аналізу, який є найбільш об’єктивним для порівняння та визначення кращих підприємств галузі. Компанії оцінювали за 5-ма критеріями (кластерами) фінансової діяльності. За кожним з показників виставили бал і відтак сформували реєстри підприємств малого та середнього бізнесу.

За підсумками дослідження ТОВ «Прикарпатенерготрейд» увійшов до списку:  

  • надійних та інвестиційно привабливих підприємств України 2019
  • кращих постачальників товарів і послуг (напрямок – торгівля електроенергією)

Аналітика проводилась на основі даних попереднього звітного періоду, з використанням актуальної інформації. Кращі з підприємств номінували на відзнаку «Компанія року». Перед отриманням нагороди, кожна організація додатково проходить фінансово-економічний, юридичний та інформаційно-репутаційний аналіз.

 «За будь-якою нагородою завжди стоїть сумлінна робота колективу. І за цю відзнаку варто подякувати усім нашим працівникам та клієнтам, бо заради них ми постійно прагнемо до кращого. «Прикарпатенерготрейд» створює модель відкритого, інноваційного підприємства, яке орієнтується на потреби ринку та клієнтів. «Компанія року» - це певне підбиття підсумків, сигнал, що рухаємось у правильному напрямку. Та ні в якому разі не зупиняємось на досягнутому, адже попереду ще багато планів», - розповів директор ТОВ «Прикарпатенерготрейд» Олег Дацко.