Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

Переваги персонального кабінету для бізнес-клієнтів

Дата публікації: 21-04-2021 о 16:06
Усі новини

Ми допомагаємо власникам та управителям бізнесу заощадити час. У персональному кабінеті наші юридичні клієнти можуть контролювати особисті рахунки за електроенергію з будь-якого куточку, в будь-який час.

Подача показників (звітність).

З 15 до 1 числа бізнес-клієнти передають показник лічильника, відповідно до встановленої у договорі звітної дати. Через персональний кабінет це робиться за лічені хвилини, без зайвих поїздок та часових втрат.

Коригування лімітів споживання.

Сервіс дозволяє відстежувати онлайн обсяги споживання електроенергії, а також при потребі змінювати їх у поточному періоді, відправивши лист-коригування через персональний кабінет.

Перегляд і завантаження рахунків.

У персональному кабінеті юридичні клієнти можуть самостійно сформувати і завантажити рахунок на попередню оплату та за фактично спожиту електроенергію.

Звертаємо увагу, що для юридичних клієнтів Долинської, Снятинської, Городенківської, Богородчанської, Тлумацької, Яремчанської та Надвірнянської територіальних громад працює оновлений персональний кабінет. Починаючи з цього місяця, документи від постачальника (рахунки на передоплату, рахунок на оплату за електроенергію і акти) будуть доступні для завантаження в новому кабінеті за посиланням.

Цінуйте свій час – обирайте онлайн сервіси «Прикарпатенерготрейду».