Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

Долинському водоканалу загрожує знеструмлення

Дата публікації: 05-07-2021 о 09:54
Усі новини

Долинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства (ВУВКГ) боргує постачальнику за електроенергію понад 1 млн. гривень. Це заборгованість, що сформувалась протягом березня-травня цього року. Тому з 9 липня до об’єктів підприємства припинять електропостачання.

ТОВ «Прикарпатенрготрейд» звертався до керівництва ВУВКГ та влади, щоб вирішити питання заборгованості. Навіть частково знеструмлювали об’єкти підприємства. Позитивним зрушенням стало те, що у співпраці з місцевою радою вдалось скласти графік погашення заборгованості. Проте здійснені оплати не покривали поточного споживання і виплат за борговими зобов’язаннями. Тож тепер знеструмлення загрожує усім об’єктам підприємства. Зокрема й тим, від яких залежить водопостачання на території діяльності Долинського ВУВКГ.

Постачальник електроенергії постійно веде переговори з боржниками, щоб вирішити проблему без вимкнення об’єктів, тим паче критичної інфраструктури. Ми розуміємо соціальну важливість цього підприємства, проте закупівля електроенергії на сегментах ринку напряму залежить від абонентських розрахунків. І коли один споживач систематично не виконує умов договору, це ставить під загрозу надійне електропостачання для всіх клієнтів нашої компанії.