Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

5 способів платити за електрику онлайн

Дата публікації: 15-11-2021 о 14:57
Усі новини

Для вчасної оплати комуналки залишилось кілька днів. Якщо ви досі вагаєтесь між способами розрахунків за електроенергію, пропонуємо добірку з 5-ти ефективних сервісів для населення.

  1. Персональний кабінет клієнта "Прикарпатенерготрейду". Дозволяє розрахуватись за лічені хвилини, просто оберіть зручний спосіб із запропонованих. Крім того, ви отримуєте повний доступ до свого особового рахунку.
  2. Інтернет-банкінг Приват 24. Можна налаштувати сповіщення, що нагадуватимуть про розрахунок за електроенергію або ж підключити автосписання коштів.
  3. Мобільний додаток Monobank. Серед головних переваг - відсутність комісії. Всі дані особового рахунку зберігаються в додатку після першої оплати.
  4. Онлайн-сервіси платежів EasyPay і Portmone. Миттєва оплата без реєстрації та комісії. Потрібен лише номер особового рахунку та платіжна картка або Е-гаманець. На сайті EasyPay для наших побутових споживачів – нульова комісія.
  5. Веббанкінг Ощад 24/7. Швидка та зручна оплата без комісії для клієнтів банку.

І бонусний варіант – оплата через наш чат-бот у вайбері. Обираючи в меню «Оплатити», ви можете миттєво розрахуватись за електроенергію. Для цього сервіс пропонує кілька варіантів на вибір.

Нагадуємо, щоб уникнути заборгованості, оплачуйте жовтневі рахунки до 20 листопада.