Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

DiXi Group представив новий рейтинг постачальників

Дата публікації: 24-11-2021 о 16:19
Усі новини

"Прикарпатенерготрейд" посів шосту сходинку в рейтингу постачальників електроенергії. Такими є результати аналізу DiXi Group, який ретельно вивчив роботу 50 найбільших компаній України.

Рейтинг постачальників є постійним аналітичним продуктом, який націлений на розвиток роздрібного ринку електроенергії. Оцінка діяльності постачальників здійснюється щопівроку і результати презентують широкому загалу провайдерів і споживачів.

Постачальників оцінювали за чотирма критеріями: онлайн сервіси, комерційні пропозиції, інформування споживачів, прозорість та ділова активність. За кожною з категорій присвоювали бал і таким чином у підсумку сформували загальний рейтинг.

Для нашої компанії результат рейтингу є не тільки визнанням роботи, але й підказкою для подальшого розвитку. Серед пріоритетів: онлайн-сервіси, дистанційні канали обслуговування, впровадження нових продуктів. І над частиною оновлень ми вже працюємо.

Рейтинг, на переконання експертів, покликаний спростити споживачам вибір свого постачальника, скоротити витрати часу і коштів, а також ризики при прийнятті рішення. Своєю чергою, регулярне оновлення позицій формує здорове конкурентне середовище серед компаній.