Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

"Прикарпатенерготрейду" виповнилось 4 роки

Дата публікації: 11-05-2022 о 13:31
Усі новини

Сьогодні "Прикарпатенерготрейду" виповнюється 4 роки з дня створення. Це майже півтори тисячі днів завзятої праці та надійного постачання енергоресурсів. Більшість з них минули під тиском складних зовнішніх обставин – пандемія, війна – але хай там як, ми працюємо, розвиваємось і впевнено тримаємо свій фронт.

Кожне підприємство, кожен громадянин сьогодні став на «військові рейки», щоб вибороти національну перемогу, і "Прикарпатенерготрейд" – не виняток. Пріоритет №1 – надійне постачання енергоресурсів, підтримка війська та економіки держави. Це наш внесок у міцну, незламну Україну. Разом з тим ми не хочемо забувати про наші індивідуальні цілі, прагнемо йти вперед, адаптуючи свою роботу до вимог воєнного стану.

  1. Зберігаємо обсяги продажу енергоресурсів. Залучаємо нових споживачів, щоб гарантувати надійне постачання ресурсів, зокрема тим, хто під час війни втратив постачальника.
  2. Підтримуємо переміщений бізнес. Пропонуємо підприємствам, які переїхали з «гарячих точок» та відновлюють роботу на Прикарпатті, спеціальні комерційні пропозиції з лояльними цінами та графіком оплати.
  3. Покращуємо рівень обслуговування через онлайн-сервіси. Повноцінно працює новий персональний кабінет для бізнесу, вайбер-бот, телеграм-чат. На виході – новий ПК для населення та онлайн-калькулятор для бізнесу, сервіс онлайн-звернень на сайті.
  4. Надаємо благодійну допомогу. На підтримку Збройних Сил та внутрішньо переміщених осіб спрямували фінансову допомогу на суму майже 600 тисяч гривень. Не зупиняємось на цьому і продовжуємо відстежувати потреби армії, щоб за можливості надати підтримку.
  5. Готуємо маркетингову стратегію. Ми намагаємось не втрачати позицій сьогодні, щоб після перемоги отримати серйозний поштовх до зростання. І маркетингова стратегія окреслить основні напрямки розвитку компанії.
  6. Безпека та комфорт працівників. Дбаємо про безпечні та зручні умови роботи для колективу під час війни. Поєднуємо віддалений режим роботи з офісним, пристосовуємось до потреб вимушено переміщених працівників.

Кожне із завдань, які ми визначили для себе, є важливим окремо, проте лише у комплексі вони формують стратегію впевненої компанії та дозволяють повною мірою забезпечити наш пріоритет №1.

Стаємо сильніші, бо потрібні Україні!