Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

Нам 5 років!

Дата публікації: 11-05-2023 о 09:17, останнє оновлення: 11-05-2023 о 11:12
Усі новини

11 травня 2018 року було засновано ТОВ «Прикарпатенерготрейд». Ці 5 років були сповнені низкою досягнень, викликів і можливостей, які сприяли нашому постійному розвитку та покращенню. За цей час ми подолали шлях від невеликої компанії, що займалась постачанням електроенергії, до великої, сильної та успішної команди, котра зараз надає якісні послуги в сфері електропостачання, газопостачання, трейдингу, відновлювальної енергетики та суміжних послуг як в Івано-Франківській області, так і по всій  Україні.

Завдяки злагодженій командній роботі ми ефективно протистояли двом найбільшим загрозам, котрі спіткали кожного за ці роки – це епідемія, спричинена коронавірусом Covid-19, та повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Здійснивши завчасну роботу з автоматизації та децентралізації, Товариство швидко напрацювало механізми функціонування підприємства та умови роботи команди в карантинному режимі, що допомогло під час пандемії близько 80-90-% клієнтів отримувати послуги в режимі онлайн. У цей період ми навчились проявляти гнучкість та мобільність у співпраці та комунікації з нашими клієнтами без зайвих зусиль.

У лютому 2022 року, коли розпочалося повномасштабне вторгнення рф в Україну, першочерговим завданням для нас була робота із забезпечення безпеки наших клієнтів і працівників. З перших днів війни було організовано бомбосховища при кожному відділі та центрі обслуговування клієнтів, де це було можливо. Завдяки ефективному впровадженню  мобілізаційного плану товариства, ми, вже за кілька тижнів, повернулися до виконання своїх функцій у повному обсязі.

Крім того, з перших днів вторгнення ми розпочали активно допомагати Збройним Силам України, Територіальній обороні та внутрішньо переміщеним особам. Наша компанія почала співпрацювати з різними фондами, окремими підрозділами ЗСУ та ТрО. Також працівники активно долучались до плетіння сіток і безпосередньої допомоги ВПО.

З 24 лютого 2022 року до сьогодні Товариство та працівники перерахували понад 2,5 млн грн на потреби української армії, з яких значну частину коштів скеровано у Координаційний центр підтримки військових "Save Ukraine Now". У  компанії досі функціонує ініціатива, розроблена спільно з "Save Ukraine Now", за якою кожен співробітник добровільно може пожертвувати свій одноденний заробіток на потреби ЗСУ.

Зараз 5 працівників перебувають в лавах ЗСУ та захищають Україну.

Попри різні труднощі, з якими компанія стикались за ці 5 років, нам вдалося досягти чимало в розвитку нашої компанії. Зокрема:

  • напрацювати мережу постійних клієнтів та зарекомендувати себе як відповідального та надійного постачальника послуг;
  • вийти на постачання наших послуг по всій Україні;
  • впровадити продаж природного газу по Україні за доступною ціною;
  • запровадити співпрацю з виробниками відновлювальної енергетики;
  • сформувати успішну команду людей, які націлені на результат;


Саме тому основними нашим цілями на майбутні роки є: покращення якості обслуговування, енергоефективність,  розвиток відновлювальної енергетики, налагодження співпраці з країнами Європейського Союзу та відкриття представництв ТОВ «Прикарпатенерготрейд» за кордоном.

Віримо, що завдяки роботі нашої професійної команди ми досягнемо поставлених цілей. Адже основами стратегії діяльності  Товариства є  якість, ефективність, гнучкість та злагодженість!