Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

Персональний кабінет для бізнесу

Для юридичних клієнтів "Прикарпатенерготрейду" запрацював новий персональний кабінет. Відтепер усі розрахунки з постачальником доступні за посиланням. Оновлений сервіс не потребує додаткової реєстрації, вхід до кабінету здійснюється за старим логіном і паролем.

Рахунки за спожиту електроенергію та інші документи від постачальника (рахунки на передоплату, акти) будуть доступними виключно в оновленому сервісі.

Крім того, в цій версії персонального кабінету, як і раніше, бізнес-клієнти можуть:

Подати показник (звіт). З 15 до 1 числа юридичні споживачі передають показник лічильника, відповідно до встановленої у договорі звітної дати.

Коригувати ліміти споживання. Сервіс дозволяє відстежувати обсяги споживання електроенергії, а також при потребі змінювати їх у поточному періоді, відправивши лист-коригування.

Переглянути і завантажити рахунки. У персональному кабінеті можна самостійно сформувати і завантажити рахунок на попередню оплату та за фактично спожиту електроенергію.

Написати запит менеджеру. Через персональний кабінет ви можете надіслати онлайн запит нашому фахівцю і тут же отримати відповідь.

Спробуйте новий сервіс та поділіться з нами враженнями у розділі "Мої звернення".