Чат бот
067 50 40 200 066 50 40 200 0342 78 00 10
account phone phone

ЕнергоАудит


Прикарпатенерготрейд спільно з партнером – сервісною компанією «Адамсон» пропонує додаткову послугу з проведення енергоаудиту для підприємств, адміністративних та громадських будівель, ОСББ.

Енергоаудит часто порівнюють із «діагнозом» для об'єкта, перед тим, як проводити його «лікування».

Через аналіз фактичного стану об’єкту та порівняння споживання після впровадження заходів енергоаудит показує потенціал можливої економії та визначає план і ресурси для досягнення цієї економії.

При проведенні енергетичного аудиту на кожному етапі використовується комплект високочутливого обладнання, в т.ч. для оцінки якості вентиляції, рівня вологості та повітрообміну, освітленості, витоків природного газу і т.д.

Після проведення дослідження (тривалістю орієнтовно 3 тижні), ви отримуєте деталізований звіт з аналізом поточної ситуації та рекомендаціями. Ви зможете особисто поспілкуватися з різноплановими спеціалістами, які детальніше розкажуть про поточну ситуацію з енерговитратами, технологічні нюанси та про способи збільшити економію.

Хочемо зауважити, при укладанні договору для виправлення виявлених недоліків компанія «Адамсон» проводить повторний безкоштовний аудит, щоб показати реальні зміни.

Для клієнтів ТОВ «Прикарпатенерготрейд» - енергоаудит від сервісної компанії «Адамсон» проводиться зі знижкою 10%.

З врахуванням підсумків аудиту, ТОВ «Прикарпатенерготрейд» також пропонує прорахунок індивідуального «Економічного тарифу».